Voorlichting – Apotheek Jansen – Amersfoort

Apotheek Jansen

Liendertseweg 32 3814PK Amersfoort Tel:033 - 461 64 42

Voorlichting

Uw gezondheid, onze zorg.

Bij uw medicijn treft u op het etiket informatie aan over het voorgeschreven gebruik. We nemen dit ook persoonlijk met u door. Ook ontvangt u altijd een bijsluiter met uitgebreide informatie over werking en mogelijke bijwerkingen van uw geneesmiddel. Voor een aantal geneesmiddelen geven wij daarnaast nog een speciale informatiebrief mee.

Bij Apotheek Jansen kunt u altijd terecht voor informatie of advies over geneesmiddelen of zelfzorgmiddelen. Bijvoorbeeld indien u wilt weten wanneer en hoe u de geneesmiddelen het beste in kunt nemen, of als u iets meer wilt weten over de bijwerkingen. De apothekersassistenten kunnen in de meeste gevallen uw vragen beantwoorden. Indien u een persoonlijk gesprek met een apotheker op prijs stelt is dat altijd mogelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk telefonisch informatie of advies in te winnen.

Ondersteuning thuis

Onze apotheek wordt steeds meer ingeschakeld om de patiënt ook bij de thuiszorg professioneel van dienst
te zijn. Bij die ondersteuning van de thuiszorg kunt u denken aan voeding via een infuus en infuuspompen met
pijnbestrijdingsmiddelen.

Samenwerken

Artsen en apothekers moeten in uw belang samenwerken. Dat vraagt om een goede afstemming. Vandaar dat er regelmatig overleg is. Daarnaast zijn er speciale bijeenkomsten tussen hen zoals het Farmacotherapie-overleg.
Nieuwe ontwikkelingen en belangrijke situaties worden besproken en waar mogelijk toegepast in de dagelijkse praktijk.